top of page

Webshop

Op dit moment zijn we druk bezig met het gereed krijgen van onze webshop! Je vindt hier snel meer fijn selfcare, holistische en verbindende producten van bewuste ondernemers. Tot die tijd kun je van woensdag tot en met vrijdag terecht in onze conscious shop op de Alard du Hamelstraat 51 in Eindhoven

Samen Stilstaan Carddeck

6416095 1.jpg
WhatsApp Image 2022-11-22 at 16.37.08.jpeg

Hét carddeck voor diepe verbinding tussen ouder & kind. Echt praten en bewust verbinden met elkaar kan er makkelijk bij inschieten in deze drukke, volle maar leuke fase in jullie leven. Deze tool helpt je daarbij. Creeër een veilige basis waar jullie altijd op terug kunnen vallen met 44 kaarten in 4 categorieën die gesprekken openen, de fantasie prikkelen en je leren om écht naar elkaar te luisteren. Even samen stilstaan.

Hét Carddeck

Samen Stilstaan Carddeck

Echt praten en bewust verbinden met elkaar kan er makkelijk bij inschieten, in deze drukke, volle maar leuke fase in jullie leven. Er gebeuren veel nieuwe dingen. Je kind gaat (voor het eerst) naar school en krijgt nu meer invloeden van buitenaf. Kortom: een nieuw, spannend leven voor zichzelf. Extra fijn om soms even bewust met elkaar te kunnen verbinden.

Deze tool is een goede investering voor jullie toekomst. Creeër een veilige basis, waar jullie altijd op terug kunnen vallen. Even samen stilstaan. 

Dit carddeck helpt jullie om een diepe verbinding aan te gaan met elkaar. 

44 kaarten verdeeld over 4 categorieën die gesprekken openen, de fantasie prikkelen en je leren om écht naar elkaar te luisteren.

Het voornaamste doel is om te connecten met je kind, en je kind met jou. Je leert elkaar op een fijne en betekenisvolle manier beter kennen. Je bouw samen aan een diepe vertrouwensband.

Producten

bottom of page